0
Мої закладки 0
0товарів: 0.00 грн 

Кондитерські лотки



Показано з 1 по 20 із 44 (всього сторінок: 3)

Кондитерські лотки

Картонні лотки для печива від виробника АСПак КОНДИТЕРСЬКИЙ ЛОТОК ЗА ОПТОВОЮ ЦІНОЮ ВІД ВИРОБНИКА АСПак

Кондитерські лотки – один із видів самозбірної гофротари, який не має кришки або верху для закриття. В основному кондитерські гофролотки використовуються для зберігання, демонстрації на вітрині або транспортування солодощів.
Кондитерський лоток виготовляють із якісного та міцного матеріалу: тришарового гофрокартону типу B. Для більш привабливого вигляду, зовнішню частину виробу дуже часто покривають білою оболонкою. Завдяки зручній для використання структурі, гофролоток не потребує додаткового кріплення скобами або скотчем.
Через свою форму цей тип коробок також відомий як лоток-телевізор або лоток-екран.

Характеристики та сфера застосування кондитерських лотків

Кожен підприємець, виробники кондитерських виробів не виняток, бажає заробити якнайбільше, але при цьому не варто економити на тарі для своєї продукції. Якщо ви бажаєте отримати найбільшу вигоду від своєї справи, ви повинні замовити кондитерські лотки для того, щоб забезпечити цілісність своєї продукції при транспортуванні. Кондитерські вироби найчастіше тендітні, тому економити на тарі не бажано.

Види гофрокартона: одношаровий, двошаровий, трьохшаровий | АСПакКондитерські лотки від АСПак виготовлені з досить міцного тришарового гофрокартону типу B (товщиною від 3 до 4 мм), часто покритого елегантним та приємним для ока білим кольором, який, безумовно, запобігатиме значній кількості небажаних пошкоджень та збереже продукцію від втрати товарного вигляду. Проста, але й одночасно надійна структура матеріалу робить гофролоток, безперечно, одним із найбільш оптимальних варіантів для пакування кондитерських виробів. Виготовлені лотки з тришарового гофрокартону типу B, завдяки практичності цього матеріалу, мають високу міцність, невелику вагу, низьку ціну, практичність, довгострокові у використанні, підлягають переробці, але при цьому цей матеріал поступається мікрогофрокартону (з якого роблять самозбірні коробки) в еластичності і з нього важче надати лоткам креативної форми.

Зручна структура самозбірного типу, яка не має ні кришки, ні верху для закріплення, дозволяє запакувати кондитерські вироби без використання скотчу або скоб. Для додаткового захисту потрібно використовувати прозору плівку, щоб лоток був герметичний і в середину не потрапило сміття, але при цьому він не втратив демонстративну функцію і через неї покупець міг бачити товар.
Важливо й те, що ці коробки використовуються для зберігання харчових продуктів і, крім ушкоджень, також запобігають попаданню на їжу сміття та пилу, що інакше могло б негативно вплинути на здоров'я покупців та репутацію виробника. Також матеріал певною мірою захищає від потрапляння вологи, навіть якщо вода пройде якимось чином через плівку, вона все одно буде затримана картоном. Екологічна упаковка, виготовлена ​​із вторинної сировини, робить гофрокартон, з якого виготовляють гофролотки, дешевим, екологічно чистим та безпечним для людського здоров'я матеріалом.
Практичність даного типу тари також є важливою. Гофролотки легко розібрати і заново збирати, при цьому в розібраному вигляді вони не займають багато місця. Саме через практичність лотків їх використовують прямо на виробництві для швидкого пакування товарів.

Упаковка для кондитерських виробів в готовому вигляді | АСПакКартонні кондитерські лотки замовити можна через їхню універсальність: упакована на виробництві продукція вбереже від пошкоджень товар при транспортуванні, а коли прибуде в місце його продажу, її можна спокійно покласти на вітрину і в такому вигляді вона потрапить до покупця. У цьому лоток-экран виконує демонстративну функцію. Через відкритий верх, який покривають прозорою плівкою, покупець бачить пропонований товар, і цей фактор, можливо, стане вирішальним при покупці коробки для кондитерських виробів, якщо вибір буде між двома товарами і один буде упакований у класичний гофроящик із закритим верхом.

Також варто відзначити, що гофролотки можна використовувати з рекламною метою. При бажанні на лоток для кондитерської продукції можна назвати назву компанії, емблему, посилання на сайт виробника і т.д.
Купити кондитерські гофролотки можна кондитерським фабрикам різного масштабу для упаковки:
· Печиво;
· Зефіра;
· Тортів;
· Кексів,
· Тістечок;
· Вафель;
· Пряників та багатьох інших кондитерських виробів.

ЗАМОВИТИ КОНДИТЕРСЬКИЙ ГОФРОЛОТОК

Фірма АСПак пропонує замовити лотки для кондитерських виробів різної форми та розміру оптом від 100 штук за низькою ціною. При покупці обов'язково потрібно звернути увагу на таке:

  • Розмір та форму. Лоток не повинен бути ні більшим, ні маленьким, тому що в обох випадках зефір, пряники, торти, печиво тощо. з великою ймовірністю транспортування можуть пошкодитися;
  • Зовнішній вигляд, призначення та вартість. Ціна прямо залежить від зовнішнього вигляду гофролотка. Наприклад, якщо купити коробку для зефіру або тортів, швидше за все, потрібно вибрати гофролоток білого кольору, а при підборі тари для печива можна вибрати варіант дешевше – лоток бурого кольору.

Купити оптом коробки для кондитерських виробів можна з доставкою по всій території України, а також можливе самовивіз у Києві. Наша компанія швидко прийме замовлення і в найближчий час продукція буде готова. Для більш детальної інформації телефонуйте за номером, вказаним на сайті, або залиште свої дані, і наші колеги з вами зв'яжуться.
 

Розгорнути